'Sot është trend, është nona fare'/ Nxënësit mesazh sensibilizues për mbajtjen e maskës në shkolla

16 Просмотры
Издатель
TIRANË- Ministria e Arsimit ka bërë një mesazh sensibilizues për mbajtjen e maskave dhe apeli shkon drejtpërdrejtë për nxënësit e shkollave, që janë rikthyer na banka pas disa muajsh të mbyllur. Me mesazhe rinore, ato vënë theksin se mbajtja e maskës është shumë e rëndësishme.
Категория
Интересное
Комментариев нет.